Pensiunea Edy

  • 0
  • 0
  • 1
  • 0
  • 0

1 Recomandare

Anonim

Anonim

"Părere"

5.3 / 10

Peisaj superb de la balcon,
Curățenie cam lăsat de dorit,
Condiții cat de cat ok
Plătesc un preț ptr o camera ajung la destinație, nu mi se oferă nici camera ptr care am făcut rezervare, și ptr a ma muta în alta camera mi se cer și bani în plus
Doamnele care ar trebui sa se ocupe de curățenie ... ... ... vezi mai multe detalii

Este o recomandare utilă?
DA NU

Pensiunea Edy

Pensiunea EDY va inbie sa va petreceti sfarsitul de saptamna ( si nu numai ) intr o constructie noua (finalizata in 2010) ce va pune la dispozitie camere de inchiriat de trei stele si un loc de luat masa mai mult decat generos aflat in totalitate la dispozitia turistilor.
Vila va mai pune la dispozitie gratuit sala de tenis de masa , gratar in aer liber, terasa amenajata rustic, darts, living, incercand sa ofere turistilor cat mai multe posibilitati de petrecere a timpului liber.
Vila dispune de 15 camere de inchiriat de cate 2 locuri fiecare, toate echipate cu pat matrimonial clasificate de trei stele ce dispun de dus in camera, tv prin cablu, internet wirless , balcon.
11 camere beneficiaza de o panorama superba asupra masivului Caraiman probabil unul din cele mai spectaculoase si relaxante peisaje de pe cuprinsul Vaii Prahovei, iar celelalte camera ofera ocazia admirarii padurii de brazi din imediata vecinatate.