Pensiunea Atra Doftana

  • 1
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

1 Recomandare

costelcornel

costelcornel

2 Recomandari
1 Vot

"Relaxare la superlativ"

9.3 / 10

O asezare superba cu o priveliste frumoasa. E locul potrivit unde poti citi o carte intr-o liniste deplina la malul raului intr-un hamac sau sezlong. Personalul este foarte amabil, mancarea este foarte buna (recomand coastele de porc si friganelele). ... vezi mai multe detalii

2 imagini atasate
  •  - Pensiunea Atra Doftana
  •  - Pensiunea Atra Doftana
Este o recomandare utilă?
DA NU

Pensiunea Atra Doftana

Pensiunea Atra Doftana se alfa într-o locație exclusivistã, chiar pe malul Lacului Paltinu din Valea Doftanei, ideal situatã într-un cadru natural nepoluat și oferã o ambianțã unicã și sofisticatã.
Pensiunea ofera cazare in 8 camere intim ascunse în panta malului, însã complet deschise cãtre priveliște; restaurant, bar, acces Wifi gratuit în toate spațiile; mic dejun inclus, fitness; televizor plat, produse cosmetice de baie, halate și papuci în cameră; parcare gratuită cu 12 locuri; living de 70mp, șemineu, vedere panoramică lac, jocuri de societate; terasă exterioară acoperită de 52 mp, zonă barbecue;
Pensiunea Atra este locul ideal pentru o ceremonie intimă, o petrecere romantică sau un eveniment corporate. Puritatea cadrului natural, prezența discretă a clădirii spre drumul de acces, poziționarea privilegiată la lacul Paltinu și organizarea camerelor deschise spre natură protejează intimitatea oaspeților și invită la relaxare și destindere.
Atra oferă un restaurant gourmet de 50 locuri, decorat modern și cu acces la terasă exterioară acoperită. Meniul este internațional, cu accent pe produse proaspete, organice, autohtone. La cerere, Atra oferă posibilitatea de a alege un meniu vegan sau de post. Mâncarea excepțională este însoțită de o bogată listă de vinuri.
Atra poate fi locul in care vii doar sa iei masa intr-o atmosfera relaxata. In timp ce alegi preparate internationale sau degusti branzeturile traditionale ale Doftanei, dealurile sunt aici si iti tin companie. Te acopera in verdele lor si te ascund de viata cotidiana intr-o lume pusa de-o parte pentru cei care stiu sa o aprecieze.