Pensiunea Cristian

  • 1
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

1 Recomandare

Anonim

Anonim

"Foarte frumos"

9.6 / 10

Locatia este foarte frumoasa, recomandabila pentru cei care doresc o atmosfera rurala linistita. Curtea pensiunii este minunata avand acces la pontonul pentru pescuit. Propietarii sunt foarte primitori si dispusi sa satisfaca cerintele turistilor. Posibilitati de efectuare excursii in delta cu ... ... vezi mai multe detalii

Este o recomandare utilă?
DA NU

Pensiunea Cristian

Pensiunea Cristian va ofera conditii de cazare imbinand traditionalul cu modernu astfel renovate recent in culori traditionale respectiv alb si albastru si schimbat mobilierul din camere. Pensiunea are 11 camere toate dotate cu grup sanitar propriu, tv, frigider si aparate de tantari. Va puteti petrece timpul pe una dintre cele doua terase, una situata in apropierea salii de mese dotata cu bucatarie si gratar iar cealalta compusa din parter si etaj situata pe malul lacului oferind posibilitatea de a admira privelistea de sus!
Amatori de pescuit pot face acest lucru de pe pontonul nostru situat chiar deasupra apei facand in acelasi timp si gratar servindu-l chiar linga undita! Amplasata pe malul lacului Murighiol va oferim posibilitatea de a admira locuri minunate. Aici ve-ti gasi liniste, relaxare, dar si posiblitatea de a porni spre o calatorie pe un tarm de basm, pentru descoperirea minunatiilor din jur. Printre activitatile recreative pe care le oferim clientilor nostri, se pot enumera: excursii cu barcile cu motor pe traseele turistice la cerere, personalizate, partide de pescuit sportiv la diferite specii de peste, stagii de iniiere pescuitul sportiv, pentru cei mai putin instruiti in acest domeniu, expediii ornitologice, concursuri de pescuit sportiv la rapitor, organizarea de picnicuri in natura cu celebrul bors de peste, seri rustice in jurul focului de tabara, pentru grupuri organizate.