Înregistrați-vă GRATUIT unitatea de cazare!

Hotel, Pensiune, Vilă, Cabană, Casă de vacanță, Apartament ...

Înregistrarea durează 2 minute iar contul dvs. va fi activat imediat. După înregistrare veți putea adăuga datele complete ale unității dvs. de cazare: descriere, poze, facilități, detalii si prețul fiecărei camere, prețuri de bază, de weekend, prețuri speciale și nu în ultimul rând ... oferte speciale: Paște, 1 Mai, Rusalii, Crăciun, Revelion ...

Datele dvs.

După înregistrare probabil veți descoperi

o administrare mai ușoară și mai eficientă a unității dvs. de cazare

Promovare GRATUITĂ

Puteți adăuga GRATUIT detaliile complete ale unității dvs. de cazare astfel încât să puneți în valoare toate serviciile oferite turiștilor.

Rezervări și plată online

Puteți activa sau nu Serviciul de rezervări directe, care vă va permite să primiți rezervări online făcute prin intermediul site-ului www.recomandari-de-vacanta.ro

Notificare imediată

Veți fi notificați imediat prin SMS și Email la înregistrarea fiecărei rezervări și / sau plăți efectuate în contul dumneavoastră.

Cel mai mic comision

Comision personalizat cuprins între 5% și 8% din totalul fiecărei rezervări, doar în cazul în care doriți să primiți rezervări onlie.

Urmăriți acest video

L-am creat pentru dvs.

Pentru a vă promova unitatea de cazare într-un mod eficient, vă recomandăm ca după înregistrare să adăugați o descriere a unității de cazare cât mai detaliată, fotografii care să scoată în evidență hotelul sau pensiunea dvs., facilitățile oferite turiștilor, detalii pentru fiecare cameră în parte: numărul și tipul camerelor oferite pentru cazare, numărul de persoane (adulți și copii) care pot fi cazați în fiecare cameră, descriere, fotografii, facilități pentru fiecare cameră în parte, prețuri de bază, prețuri de weekend, prețuri pentru anumite perioade, tipul de masă inclus sau nu in preț, prețuri pentru adulți și prețuri pentru copii, în funcție de vârstă, și nu în ultimul rând oferte speciale: oferte de Paște, oferte de 1 Mai, Rusalii, vacanța de vară, Crăciun, Revelion ... etc.

Sevicii oferite GRATUIT

Prezentare

Adăgați detaliile complete ale unității dvs. de cazare.

Promovare

Promovarea pe principalele rețele de generatoare de trafic.

Afișare în lista de căutări

Poziționate corectă în funcție de cautările turiștilor

Galerie foto

Fotografii care pun în valoare toate serviciile oferite turiștilor.

Facilități oferite turiștilor

Puteți adăuga toate facilitățile pe care le oferiți turiștilor

Lista camerelor disponibile

Veți putea adăga detalii pentru fiecare cameră în parte

Lista de prețuri

Prețuri de bază, de weekend și prețuri pentru diferite perioade.

Oferte speciale

Adăgați oferte speciale pentru diferite perioade.

Afișare date de contact

Turiștii vor putea vedea oricând datele dvs. de contact

Suport

Asistență non-stop prin telefon sau prin e-mail.

Serviciul de Rezervări Directe

Veți putea activa/dezactiva oricând acest serviciu.

După activarea acestui serviciu, NU trebuie să plătiți nimic în avans.

Nu veți plăti nimic nici în cazul în care nu aveți rezervări confirmate prin intermediul site-ului nostru.

Veți plăti doar pentru rezervările confirmate prin intermediul site-ului nostru un comision peronalizat cuprins între 5% și 8% din totalul fiecărei rezervări.

Activarea motorului de căutare.

Turiștii care vor vizualiza pagina unității dvs., vor putea selecta perioada în care doresc să se cazeze, numărul de persoane, camera în care se vor caza, iar prețul total va fi calculat automat în funcție de lista de prețuri adăugată de dvs., de perioada selectată și numărul de persoane.

Rezervare și plată online

Turiștii va avea posibilitatea de a plăti online suma totală sau doar un anumit procent din suma totală (pe care îl veți defini dvs. în contul de administrator) reprezentând avansul pentru confirmarea rezervării.

Calendar pentru controlul disponibilității camerelor.

Folosind calendarul din secțiunea de administrare, care se va activa după ce veți confirma activarea acestui serviciu, vă puteţi administra disponibilitatea camerelor pentru toate perioadele în care acceptați oaspeți, indiferent dacă rezervările sunt facute prin intermediul site-ului nostru sau prin alte platforme.

Notificare imediată prin SMS și Email

După înregistrarea unei rezervării veți primi un SMS și un mesaj pe email, în care veți putea vedea detaliile rezervării și veți putea confirma sau nu foarte ușor disponibilitatea camerelor pentru perioada respectivă.