Pensiunea Camy

  • 1
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

1 Recomandare

Anonim

Anonim

"Am avut o vacanță frumoasă"

9.2 / 10

Am fost o gașcă din Moldova. Foarte bine ne-am odihnit ,măncarea super. Stăpînii și personalul foarte amabili si prietenoși, ne-au primit ca pe oaspeți dragi (nici rudele uneori nu te primesc astfel). Dnu Nicolaie ni-a întîmpinat, ne-a primbat cu barca oriunde am dorit (la mare, la pescuit ... ... ... vezi mai multe detalii

Este o recomandare utilă?
DA NU

Pensiunea Camy

Pensiunea ofera 16 camere de cazare cu 2 si 3 paturi. Cladirea beneficiaza de incalzire centrala si fiecare camera de grup sanitar complet, TV, AC, fiind asigurate confortul si conditiile cerute pentru un turism de calitate.
Gazdele asigura pensiunea completa si isi delecteaza oaspetii cu mancaruri traditionale si preparate locale.

Pensiunea are in dotare salupe rapide cu care se asigura transportul in zonele cele mai indepartate si nepatrunse ale Deltei.
La cerere se pot organiza Mese Festive cu mancare traditionala specifica zonei. Va oferim plimbari in Delta Dunarii cu ambarcatiuni in functie de numarul de persoane, excursii in delta cu itinerarii specifice: Mila 23, Dunavat, Murighiol, lacurile din delta, etc.; unde se poate servi o masa cu specific pescaresc.

Facilitati: acces la bucatarie, gradina/curte, loc de joaca pentru copii, sala de conferinte, TV in living, camere cu balcon, biliard, gratar/barbeque, masa de ping-pong, sala de mese, aer conditionat, incalzire centrala, foisor in curte, Wi-fi, piscina, se accepta animale, baie in camera, internet in camera, frigider in unitate, living, restaurant, terasa, camera cu TV.