Complex Turistic Castalia

Complex Turistic Castalia

Situata intr-o zona mirifica, la doar 12 km de centrul satului Murighiol, incojurata de spatiu verde, Pensiunea Castalia va asigura clipe de neuitat pe malul lacului Razim, acces rapid la canalalele si lacurile Deltei ( Lipoveni, Dunavat, Mustaca, Dranov, Holbina, Canalul Sfantu Gheorghe, Marea Neagra ).
Pensiunea dispune de 10 camere duble, dotate la nivel European cu aer conditionat, minibar, baie proprie, tv satelit, balcon cu vedere spre lac. In restaurantul si barul pensiunii puteti servi produse naturale, mancaruri cu specific local si nu numai. O piscina de 50 m, remi, table, inchirieri ambarcatiuni si o parcare pazita sunt alte facilitate disponibile clientilor nostri. Pentru cei care vor sa se bucure de soarele Marii Negre, o plaja virgina si usor accesibila ii asteapta. Amatorii de pescuit sportiv gasesc aici lista noastra de adrese cu cele mai bune locuri.
Pensiunea este echipatã cu centralã termicã ce asigurã apã caldã permanentã și încãlzire centralã pe timpul perioadelor friguroase.
Complexul Castalia mai dispune de un restaurant de 30 de locuri unde puteti servi produse naturale, mancaruri cu specific local si nu numai.
Alte dotari: loc de joaca pentru copii, internet wi-fi gratuit, spalatorie si calcatorie, barci de pescuit si de agrement spre inchiriere, scule de pescuit.