Pensiunea Mila 2

Pensiunea Mila 2

Pensiunea este situată în inima paradisului natural al Deltei Dunării, pe tărâmul magic al celui "mai tânăr pământ al Europei", in apropiere de de gura de vărsare a Dunării în Marea Neagră.
Pensiunea are 10 camere spatioase, cu vedere la Dunare (bratul Sulina), dotate cu paturi matrimoniale sau 2 paturi twin, balcon, tv, aer conditionat, internet wireless si bai proprii.
Restaurantul cu o capacitate de 20 de locuri va pune la dispozitie o varietate de produse culinare, preparate in special pe baza de peste, dupa retete traditionale dar si alte produse din carne de pui, porc, vita, legume.
In curte sunt amentajate mai multe spatii de relaxare: masute cu umbrelute, foisor acoperit cu stuf, gratar, leagan si loc de joaca pentru copii. Pe malul apei sunt amplasate sezlonguri pe care va puteti odihni in voie, mangaiati de razele soarelui.
Pozitionarea pensiunii pe colt, la varsarea Canalului Busurca in Canalul Sulina, ofera pescarilor amatori posibilitatea de a-si testa cunostintele si abilitatile chiar din curtea pensiunii sau in imediata apropiere.