Pensiunea Adolescenta

  • 1
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

1 Recomandare

Anonim

Anonim

"Recomand!"

10 / 10

Sa va spun cum am ajuns la Pensiunea Adolescenta... dupa un drum luuung..am ajuns in RAI ! Locul este pozitionat pe o gura de rai ! peisaje superbe, gazde ne nota 10+, totul este perfect ! Am fost si vara si iarna si am sa revin mereu cu drag! ... vezi mai multe detalii

Este o recomandare utilă?
DA NU

Pensiunea Adolescenta

Amplasata intr-o locatie de poveste, la poalele muntelui, pe malul lacului Valea Uzului, PENSIUNEA ADOLSECENTA deschide oaspetilor sai imaginea unui loc incarcat de naturalete, parca uitat de lume si de timp.
De cum ai ajuns, ospitalitatea si profesionalismul gazdelor te primesc in povestea numita PENSIUNEA ADOLESCENTA. Serile si diminetile zonei sunt mirifice, sunt acompaniate in permanenta de sunetul apelor de munte si de mirosul naturii pure. Confortul spatiilor de cazare garanteaza si linistea zonei ofera posibilitatea unui sejur odihnitor.
Aici se pot regasi adevaratele valorile culinare ale zonei Moldovei, oaspetii beneficiind de meniuri traditionale si vanatoresti intr-un restaurant modern cu dotari de ultima generatie.
Timpul liber poate fi petrecut foarte placut atat prin drumetii in imprejurimile zonei, cat si prin intermediul facilitatilor de agrement disponibile cum ar fi frumoasa herghelie cu cai de echitatie.
Un sejur la PENSIUNEA ADOLESCENTA garanteaza revenirea turistilor in orice perioada a anului, zona fiind accesibila si mirifica in orice sezon.