Pensiunea Montana

Pensiunea Montana

Pensiunea Montana din Slanic Moldova este situata la doar 3 km de statiunea balneara Slanic Moldova, renumita pentru izvoarele sale de ape minerale cu numeroase efecte terapeutice.
Cele 9 camere cu pat matrimonial, 8 camere triple si 7 apartamente cu 2 si 3 camere, elegante, dotate cu televizoare color si bai proprii, ofera confortul si ambianta necesara unui sejur placut.
Restaurantul, cu o capacitate de 50 locuri, confera o ambianta selecta si discreta. Sunt propuse meniuri din bucataria traditionala romaneasca si internationala, satisfacand cele mai exigente gusturi. Majoritatea produselor din carne si lapte provin din gospodaria proprie.
Pensiunea Montana pune la dispozitia turistilor sala de conferinte cu o capacitate maxima de 150 de locuri.
Sala de conferinte isi asteapta oaspetii cu cele mai moderne dotari: flipchart, ecran de proiectie, la cerere traducere simultana in 6 limbi, sistem de sonorizare.
Acest spatiu se pliaza pe specificul diverselor evenimente, de la intalniri de afaceri la prezentari de proiecte si diferite reuniuni.
Pe timpul verii, turistii se pot relaxa in aer liber, pe terasa situata la etajul cladirii sau pe cea amenajata in vecinatatea apei, in mijlocul naturii.
Posibilitatile de practicare a sportului, de intretinere a sanatatii si de agrement intregesc serviciile puse la dispozitie : piscina acoperita, sauna, masaj, tenis de masa, drumetii pe traseele turistice in vecinatate, biliard, acces internet.
Va asteptam!