Casa Aless

  • 0
  • 0
  • 0
  • 3
  • 0

3 Recomandări

Anonim

Anonim

"Neplacut,nu recomand!"

3.2 / 10

Din categoria nu faceți că noi!Am sa va rog să citiți până la final!
Casa Aless este o locație superbă dar cu multe minusuri,dacă aveți copii cu vârste cuprinse între 1 și 5 ani nu mergeți acolo,e mult prea periculos pentru ei,scări multe,deschidere in toate părțile spre apă și șosea,e mai mult ... ... ... vezi mai multe detalii

Este o recomandare utilă?
DA NU
Anonim

Anonim

Pensiunea este frumoasa, dar atat. Gazdele nu sunt ospitaliere deloc. te incorseteaza cu zeci de reguli. Peste tot sunt afise cu ce nu ai voie sa faci. Canalizarea te omoara. Nu poti sta pe terase, iar in unele bai era la fel. La orele 8-8.30 cand vroiam sa pregatim masa, cosurile de gunoi pline ... ... vezi mai multe detalii

Este o recomandare utilă?
DA NU
Anonim

Anonim

"Stay away ..."

5.3 / 10

If you want asshole to be breathing up your neck ... come here.
sitting on porch in front of your room .... he will come and say you are too loud .... and for your visit and your money ... owner to complain on anything and everything you do ... please skip this location.
lady owner is almost ... ... vezi mai multe detalii

Este o recomandare utilă?
DA NU

Casa Aless

Casa Aless se afla intr un loc incarcat de istorie, peisaj spectaculos, fiind situata pe dn 57 ce leaga Orsova de Moldova Noua, la 7 km de Orsova si 4 km de Statuia lui Decebal si Manastirea Mraconia.
Este construita in anul 2012, are 10 camere cu pat matrimonial, baie proprie, terasa, lcd, wireles, cu posibilitate de a adauga un pat suplimentar in camera.
Obictive turistice ce pot fi vizitate in apropiere: Tabula Traiana, Statuia lui Decebal, Pestera Ponicova, Grota Veterani, Cazanele Mari si Mici, Manastirea Mraconia, Manastirea Sfanta Ana, Orasul Orsova, Statiunea turistica Baile Herculane. Se pot face plimbari cu barca pe Dunare, drumetii, etc.