Neplacut,nu recomand!

3.2 / 10
Adaugă o recomandare

Neplacut,nu recomand!

Anonim

Anonim

Din categoria nu faceți că noi!Am sa va rog să citiți până la final!
Casa Aless este o locație superbă dar cu multe minusuri,dacă aveți copii cu vârste cuprinse între 1 și 5 ani nu mergeți acolo,e mult prea periculos pentru ei,scări multe,deschidere in toate părțile spre apă și șosea,e mai mult un chin pentru părinți decât o vacanță,nu au loc de joacă!
Dacă vreți să plecați în grup mai mare și căutați distracție,va rog sa nu mergeți aici ... Nu aveți voie să ascultați muzica,decât radio și ăla in surdină,a fost ziua unui prieten și nu am putut să îl sărbătorim cum se cuvine ... Dacă vreți să vă distrați cu copiii în piscină aveți grijă că nu au voie sa se joace,sa țipe sau sa râdă în hohote că nu cumva sa deranjeze!Hârtie igienică la baie nu a fost decât una in condițiile in care locuiam în camera 2 adulți și doi copii,nici o problema cumpărați așa cum am făcut și noi,prosoapele nu au fost schimbate timp de 4 nopți și 5 zile cât am locuit acolo! Proprietarii știau că venim un grup destul de numeros,in momentul intrării noastre pe ușă doamna ne-a anunțat că" dacă știam că sunteți asa multi nu va primeam",pai stimata doamna v-am rezervat 3/4 de vila cum sa nu știți cate persoane vin?Dacă ne spuneați regulile dvs de la bun început căutăm în altă parte!Dacă ne spuneați că nu aveți loc de joaca pt copii,nu veneam,dacă ne anunțați că nu ne schimbați așternuturile,prosoapele timp de 4 nopți va asigur că nu veneam,dacă ne spuneați că nici măcar hârtie igienică nu ne dați nu veneam!Pentru că nici un om întreg la cap nu ar accepta ... Păcat că aveți locație atât de bună dar nu dați doi bani pe oaspeți!Și sa nu îmi spuneți că nu este hotel,nici pensiune ci casa de Vacanță căci casa de vacanta o folosesc doar propietarii nu și cei care vin că turiști!Dar nu i bai,căci puteți spune asta când nici măcar nu ne ați dat un bon,factura sau ceva ...
In a doua zi de cazare eram cu copiii (vârsta maximă 10 ani,minima 3 ani) în piscină propietarii sărbătoreau ziua de naștere a copilului lor sa vă spun cate înjurături au învățat copiii noștri cand ai voștri săreau in piscină și le luau colacele copiilor noștri?Și când săreau in halul acela încât ai noștri copii erau sa se scufunde daca nu erau ținuți?Nu se putea civilizat?I ați văzut că se joacă la trambulina care după ce că era nesigură și trebuia să stăm langa ei când săreau ați luat-o și pe aceea,trist ... Să faceți așa în ambiția turiștilor care au plătit o căruță de bani ca sa se recreeze ...păcat de peisajul ăla... Nu am plătit ca sa veniți să urlati la noi,sa ne speriați copiii nu am plătit pt nesimțire,nu am plătit ca sa ne stricați o zi de naștere,nu am plătit pentru că noi sa ne simțim ca la pușcărie deși daca stau să mă gândesc aia au hârtie igienică și prosoape și așternuturile schimbate!
Am sa va rog pe cei ce mi ați lăsat mesaje că vreți să ajungeți acolo sa nu vă duceți, propietarii nu accepta grupuri mari,poate doar pensionari!Și daca vă întrebați de ce am mai stat e pentru că nu găseam cazare în altă parte având în vedere că rezervarea aici am făcut-o acum mai bine de o lună! Mulțumesc!

Este o recomandare utilă?
DA NU
Această persoană a fost la Casa Aless în vara anului 2018

Adaugă un comentariu sau pune o întrebare