Vila Marbella

  • 1
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

1 Recomandare

Anonim

Anonim

"Un loc de poveste"

10 / 10

Este minunat ! deja mi- e dor de locul acela linistit si curat , mobilat cu bun gust .Este al patrulea an de cand l-am descoperit si de fiecare data ma simt ca acasa datorita căldurii proprietarilor si a faptului ca nimic nu este lasat la voia intamplarii - bucataria dotată , terasa pt .. ... ... vezi mai multe detalii

Este o recomandare utilă?
DA NU

Vila Marbella

Vila Marbella este situata in Defileul Dunarii in zona de munte denumita Cazanele Dunarii, acolo unde fluviul se lupta sa razbata din stransoarea stancilor, la aproximativ 25 km de orasul Orsova, in localitatea Dubova.
Reprezinta locatia ideala, atat pentru grupuri de prieteni cat si familii cu copii mici punand la dispozitie cele mai bune facilitati de receptie si cazare. Situata in inima muntilor, Vila Marbella ofera ocazia de a parcurge o multitudine de trasee montante marcate ce se afla in imprejurimile acesteia si de a vizita cele mai renumite obiective turistice si religioase.
Pentru un plus de siguranta si confort, in incinta proprietatii se afla amenajata o parcare asigurata proprie si o bucatarie complet mobilata si utilata cu produse electrocasnice de cea mai buna calitate si perfect functionabile.

Astfel, nu ezitati sa ne contactati pentru viitoarele rezervari, indiferent de anotimpul pe care il alegeti!
Promitem sa va oferim cel mai reusit sejur, va asteptam!