Pensiunea Valea Paradisului

  • 1
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

1 Recomandare

Anonim

Anonim

"Foarte frumos"

10 / 10

o zona superba,gazde primitoare,mancare buna,teren sport etc ... vezi mai multe detalii

Este o recomandare utilă?
DA NU

Pensiunea Valea Paradisului

Pensiunea Valea Paradisului se gaseste la 40 km de orasul Cluj-Napoca. Accesul la pensiune se face din localitatea Gilau (20 km de Cluj-Napoca) situata pe soseaua E60 ce leaga Cluj-Napoca de Oradea.
Pensiunea ofera excelente conditii de odihna si recreere pentru concediile dumneavoastra sau pentru cateva zile libere. Zona inconjuratoare ofera privelisti de o neasemuita frumusete cu vai cu ape repezi si limpezi ce brazdeaza culmi muntoase acoperite cu paduri de conifere.

Pensiunea Valea Paradisului va ofera servicii de cazare si masa diversificate care sa satisfaca gusturile si exigentele dumneavoastra. Pensiunea dispune de 8 camere cu doua paturi sau cu pat matrimonial, dotate cu baie proprie. Pensiunea dispune de parcare pazita.

Pentru copii exista loc de joaca special amenajat. Punem la dispozitia turistilor o bucatarie complet utilata pentru prepararea mancarii. Pentru amatorii de barbecue si mancare gatita la ceaun exista locuri special amenajate in incinta pensiunii. Masa se poate servi in incaperea special amenajata de la demisolul pensiunii, in foisorul de pe malul Somesului sau pe terasa.