Pensiunea Topaz

Pensiunea Topaz

Situata la poalele Masivului Piatra Mare, la 10 km de centrul Brasovului in zona Dambu Morii, Pensiunea Topaz este destinatia ideala daca iti doresti zile de relaxare si rasfat oferite de aerul de munte.
Iti punem la dispozitie 12 camere confortabile cu dotari superioare, fiecare spatiu de cazare oferind o panorama deosebita spre Masivul Piatra Mare sau Masivul Postavarul.
Restaurantul Topaz elegant si primitor este locul ideal pentru a organiza dineuri, cockteil-uri, evenimente speciale ori petreceri de firma, oferindu-ti garantia reusitei prin preparatele culinare si prin serviciul impecabil.
Terasa restaurantului este in armonie perfecta cu natura, aceasta fiind, ea insasi, cel mai frumos decor si cel mai surprinzator loc de recreere.
Pentru a te deconecta de stresul cotidian iti punem la dispozitie clubul Pensiunii, unde gasesti mese de biliard, poker, seturi de jocuri (remmy, sah, table), iar ca alternativa de petrecere a timpului liber, te poti destinde in foisorul construit la marginea padurii, de unde poti admira privelisti incantatoare.
Pentru cei mici am dedicat un colt special al spatiului verde generos de care dispune Pensiunea. Am pregatit pentru ei leagane, balansoare, topogane etc.
Fiind locul de cazare din mijlocul naturii, oferim servicii diversificate de cazare si masa intr-un mediu ambiant placut, satisfacand astfel toate gusturile si exigentele clientilor nostri.
Preturile includ TVA, mic dejun si parcare supravegheata. In functie de numarul de persoane, al numarului de nopti de cazare sau ocazii speciale se pot acorda discount-uri.