Pensiunea Adina

  • 1
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

1 Recomandare

Anonim

Anonim

"Nota 10!"

10 / 10

Am fost la aceasta pensiune de Craciun cu un grup de prieteni si am fost extrem de mulțumiți. Avem numai cuvinte de lauda pentru aceasta pensiune.Totul este frumos, curat, ingrijit, ospitalier. Nimic nu este mai prejos fata de locuri similare din alte tari civilizat. Gazdele sunt foarte amabile si .. ... ... vezi mai multe detalii

Este o recomandare utilă?
DA NU

Pensiunea Adina

Pensiunea Adina este situata pe Valea Moieciului de Sus intr-o zona cu un peisaj deosebit, la numai 1 km de Complexul Cheile Gradistei si 5 Km de Castelul Bran.
Pensiunea Adina va ofera cazare in 5 camere duble cu pat matrimonial, fiecare camera fiind dotata cu baie proprie, cablu tv, internet wireless, balcon, incalzire centrala, caldura, apa calda si rece non-stop. Pensiunea mai dispune de living cu baie de serviciu, uscator de par, bucatarie complet utilata la dispozitia turistilor, sala de mese, foisor, gratar, loc de joaca pentru copii, leagan, parcare si curte inchisa. Locul de joaca pentru copii, compus din: trambulina, casuta pentru copii asezata in mijlocul naturii, topogan, leagan. La numai 1 Km de Pensiunea Adina puteti sa va bucurati de partia de Schi, Sanius si Patinoar de la Complexul Cheile Gradistei.