Pensiunea Miruna

Pensiunea Miruna

Pensiunea Miruna este situata la poalele muntilor Fagaras, in imediata apropiere a manastirii Brancoveanu de la Sambata de Sus.
Odata ajuns aici va intampina o atmosfera placuta, va sta la dispozitie cu o gama completa de servicii:restaurant cu 2 saloane - 350 de locuri, bucatarie traditionala si internationala, 3 sali de conferinta (100 de locuri, 80 de locuri, 40 de locuri) toate dotate profesional ( internet, videoproiector, flipchart-uri, ecran de proiectie), terasa generoasa, parcare, masa de tenis, biliard, minifotbal.
Camerele si apartamentele au o vedere extraordinara spre Valea Sambetei, oferind turistilor o priveliste placuta si relaxanta. Toate camerele si apartamentele sunt mobilate cu mobilier din lemn natur, au baie cu dus, uscator de par, tv, balcon, toaleta.
Marea majoritate a produselor culinare sunt ECO, provin din ferma proprie si sunt gatite dupa retete traditionale din tara Fagarasului , mostenite de generatii si date mai departe din mama in fiu, fiind o afacere de familie.
Va asteptam cu drag la Pensiunea Miruna din Sambata de Sus,Unde gasiti hrana pentru trup si suflet.