Pensiunea Costas

  • 2
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

2 Recomandări

Anonim

Anonim

"Excelent"

10 / 10

Curat, aproape de lac, restaurant cu mancare foarte buna si ieftina ... vezi mai multe detalii

Este o recomandare utilă?
DA NU
Anonim

Anonim

Splendid . De fapt exista 2 pensiuni , recenzia noastra e pentru cea din Josenii Bargaului , un loc de vis , cu o curte interioara incapatoare cu destule locuri pentru a parca masina , cu niste camere superbe cu picturi facute manual in camere si pe holuri , cu mobilier ingrijit si cu o curatenie ... ... vezi mai multe detalii

Este o recomandare utilă?
DA NU

Pensiunea Costas

Pensiunea Costas este clasificata ca pensiune de 3 margarete, situata in localitatea Prundu Bargaului la 25km de Bistrita, respectiv 64km de Vatra Dornei, fiind amplasata pe DN17, drum care leaga jud. Bistrita Nasaud de jud Suceava.
Oaspetii pensiunii au atat posibilitatea sederii intr-o atmosfera de liniste si intimitate cat si cea a vizitarii imprejurimilor reprezentand un loc strategic de plecare in drumetii pentru a vizita obiectivele turistice (lacul de acumulare Colibita, castelul Dracula, releul de televiziune de pe varful Heniu aflat la inaltimea de 1611m).
Pensiunea Costas pune la dispozitie oaspetilor cazare in 5 camere cu pat matrimonial, 3 camere duble, cat si 1 dormitor pentru 6 persoane cu 6 paturi separate. Camerele moderne, spatioase, amenajate cu o deosebita atentie pentru detalii sunt dotate cu grupuri sanitare proprii, TV cablu si acces internet wireless, incalzire centrala, paturi suplimentare la cerere cat si locuri de parcare in curtea proprie.
Masa se poate servi in restaurantul propriu prevazut cu o capacitate de 100 de locuri unde pana la ora 16 se poate opta pentru meniul zilei.
Pentru divertisment, va propunem sa petreceti timpul liber in clubul aflat la demisolul pensiunii.