Pensiunea Casa Natura

Pensiunea Casa Natura

Pensiunea este clasificata la categoria 3 stele, fiind finalizata in anul 2011 luna noiembrie.
Este situata in orasul Baile Herculane in zona taberei de copii.
Pensiunea este amplasata la liziera padurii de tei si salcam intr-o adevarata oaza de verdeata de 4000 mp.
Pensiunea este formata din 8 camere spatioase cu o relaxanta vedere spre padure si spre Varful Domogled. Toate camerele au pardoseala din parchet laminat, covorase in jurul patului, pat matrimonial cu saltea relaxa de dimensiune 1. 60 m x 2. 00 m, lenjerie alba din bumbac 100%, noptiere, dulap haine, portbagaj si cuier, iluminat antistres (pe perete nu din plafon), televizor lcd, masuta cu 2 scaune, balcoane spatioase. Livingul este spatios cu o suprafata de 80 mp mobilat si utilat, tv lcd, ideal pentru loc de servit masa, conferinte maxim 20 persoane, loc de dans si petrecere, sistem profesional audio video. Bucatarie cu o suprafata de 30 mp mobilata si utilata pusa gratuit la dispozitia oaspetilor, dotata cu tacamuri, vesela, pahare, cani, carafe de tuica si vin, vase pentru gatit, aragaz, hota, combina frigorifica, cuptor cu microunde, storcator de fructe, sandwichmaker, filtru de cafea.
Pensiunea dispune si de o minipiscina spa de 5 locuri cu aeroterapie, hidroterapie, aromoterapie, aeromasaj, hidromasaj si 8 locuri de parcare in incinta.
Pensiunea dispune de un teren cu o suprafata de 5000 mp amenajat sub forma de livada cu pomi fructiferi si spatiu verde amenajat cu gazon, conifere si flori alese.
Zona de barbeque este formata din: gratar zidit si plita cu lemne (pentru a gati in oalele traditionale ceramice aduse special pentru tine din Serbia), protap (rotisor electric la jar) pentru a te bucura alaturi de cei dragi de purcelul sau berbecutul facut la jar, ceaun pentru a putea simti gustul mancarii din copilaria ta.