Pensiunea Cara

Pensiunea Cara

Clasificata la categoria de 3 stele, Pensiunea Cara pune la dispozitia clientilor 10 camere confortabile, structurate in 4 camere duble twin, 2 apartamente cu 2 camere (3 locuri), 3 camere duble matrimoniale si o camera tripla (pat matrimonial si un pat de o persoana). Serviciile disponibile in camera includ minibar, telefon, tv(cablu), baie proprie cu cabina de dus, incalzire centrala, balcon, acces internet wireless. Toate spatiile de cazare sunt destinate nefumatorilor.
De asemenea, pensiunea dispune de restaurant, bar, internet cablu, parcare, loc amenajat de joaca, curte cu loc pentru gratar, biliard, terasa, sala de mese. Restaurantul are o capacitate de 40 de locuri (nefumatori 28 locuri, fumatori 12 locuri), alte 20 de locuri fiind disponibile in crama sau in timpul verii pe terasa Pensiunii Cara. Aici se pot servi delicioase bucate autohtone traditionale existand posibilitatea prepararii la comanda a unor specialitati la gratar sau la ceaun in curtea pensiunii.
Pe langa serviciile de cazare Pensiunea Cara pune la dispozitia turistilor urmaoarele: piscina acoperita si incalzita; sala sedinte (conferinte) cu 24 locuri;sala sport – tenis de masa; sala de fitness;sauna; teren sport( 24 x 50 m), gazon pentru fotbal, baschet, badminton; teren tenis de camp betonat, badminton.
Va asteptam cu drag.