Pensiunea Balea

Pensiunea Balea

Pensiunile noastre sunt situate în zona de pădure, la poalele Munților Făgăraș pe versantul nordic, pe Șoseaua TRANSFĂGĂRĂȘAN, la distanță de aproximativ 10 KM față de BÂLEA CASCADĂ.
Zona montană deosebit de liniștită și pitorească vă poate oferi clipe de relaxare totală, fiind în același timp și un bun punct de plecare către multe atracții turistice. Vă puteți bucura de câteva zile comode la poalele muntelui, sau puteți porni în excursii și drumeții către împrejurimile ce oferă atracții pentru toate gusturile: Lacul Vidraru, Mânăstirea Sâmbăta, Cascada și telecabina Bâlea sau chiar orașul Sibiu.
Pensiunea dispine de 5 camere duble cu baie proprie,1 apartament de familie ( suita de 2 camere duble interconectate,baie si WC serviciu).
Intr-un corp separat exista o casa "la cheie" pentru 4 persoane, compusa din living si baie la parter iar la etaj 2 camere duble si o baie. La cerere putem asigura cazare suplimentara pentru inca 2 persoane in living.
Intr-un alt corp separat, constructie de lemn, pentru perioada de vara exista un apartament de familie( suita de 2 camere duble interconectate si o baie)
Pensiunea detine salon cu bucatarie, gratar, terase acoperite pe malul raului in zona impadurita, parcare proprie.
Vă așteptăm!