Pensiunea Maria

Pensiunea Maria

Situata intr-o zona linistita, Pensiunea Maria este o pensiunea eleganta, are rafinament, stil si discretie. O atentie deosebita este acordata crearii unei atmosfere cat mai relaxante, degajate, pe parcursul sederii dumneavoastra.
Pensiunea Maria este o afacere de familie care si-a deschis portile in anul 2008 cu mult entuziasm si dorinta de a oferi oaspetilor sai „casa departe de casa“. In anii care au urmat am crescut si ne-am dezvoltat incercand sa satisfacem dorintele oaspetilor care ne-au trecut pragul.
Capacitatea pensiunii noastre ne permite cazarea a 26 de clienti in 12 camere duble si 2 camere single in urmatoarele catergorii:
- 2 camere de tip A dotate cu paturi single, televizor, telefon, minibar, baie (dotata cu cabina de dus si toaleta proprie), acces internet;
- 3 camere de tip B dotate cu paturi matrimoniale, televizor LCD, telefon, minibar, baie (dotata cu cabina de dus si toaleta proprie), acces internet.
- 5 camere de tip C dotate cu paturi single sau paturi matrimoniale, televizor LCD, telefon, minibar, bai cu cabina de dus sau cada, acces internet.
- 4 camere de tip D dotate cu 2 paturi single sau cu pat matrimonial, televizor LCD cu DVD incorporat, telefon, minibar, bai dotate cu cada, jacuzzi sau cabine de dus, acces internet, balcon.

Pensiunea Maria dispune de parcare proprie (8 locuri), monitorizata electronic.