Complexul Turistic Acacia-Village

  • 1
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

1 Recomandare

Anonim

Anonim

Salutare,

Am fost si eu de revelion la Acacia Village si am fost cazat intr-un bungalow. Am ramas impresionat de cazare intr-un bungalow si de facilitatile complexului. Am avut acces la toate facilitatile si cu siguranta o sa mai revin cu familia. ... vezi mai multe detalii

1 imagine atasata
  • Cazare in bungalow - Complexul Turistic Acacia-Village
Este o recomandare utilă?
DA NU

Complexul Turistic Acacia-Village

Acacia Village este un complex agro-turistic, situat la 40 de minute de Bucuresti, in Ogrezeni, judetul Giurgiu.
Daca doriţi să organizaţi un eveniment al companiei pe care o reprezentaţi sau să petreceţi alături de cei dragi câteva zile în natură, va invităm la Acacia Village.
Prin facilitatile pe care vi le punem la dispozitie (cazare, bungalow, apartamente, sport si recreatie, sala de jocuri, teren sporturi, minigolf, spatii de joaca, spa si relaxare, piscina, sauna, whirlpool, parc natural, livada, lacuri, gradini) oferta noastra se adreseaza atat companiilor, cat si intregii familii.
Acacia Village este un complex care servește doar preparate proaspete gătite în interiorul locației, folosindu-se ingrediente obținute în ferma proprie. icon1Încercăm să ne păstrăm cât mai apropiați de natură, astfel, procesăm cât se poate de puțin alimentele iar depozitarea/ conservarea lor se face doar în sistem ECO.
Locația dispune de mai multe livazi cu pomi fructiferi diverse sortimente, gradini de legume, crescătorii de păsari și animale. În Acacia Farm preparăm produse lactate: brânza, cașcaval, urdă, unt folosind doar ingrediente naturale.
Fără microunde, aditivi, coloranți, fără alimente depozitate pentru consumul de masă. Mâncare proaspată, crudă, veți avea în farfurie salata culeasă cu cateva minute mai devreme.