Vila Thetis

  • 1
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

1 Recomandare

Anonim

Anonim

"Cazare mamaia ieftina"

9.1 / 10

Raport excelent calitate pret. Recomand cu caldura. ... vezi mai multe detalii

Este o recomandare utilă?
DA NU

Vila Thetis

Construita in anul 2007 si renovata in 2012, Vila Thetis este situata in zona dintre Mamaia si Navodari, la aproximativ 2 km de Mamaia si la 4 Km de Navodari. Zona este cunoscuta sub denumirea de Hanul Piratilor sau Mamaia Sat si este recunoscuta pentru dezvoltarea semnificativa inregistrata in ultimii ani, prin diverse constructii si investitii in obiective turistice. Vila Thetis este clasificata de catre Ministerul Turismului la 2 stele.
Odata ajunsi la vila, venind dispre statiunea Mamaia, sau si mai simplu pe drumul Bucuresti - Mamaia via Navodari, puteti opta pentru una din cele 10 camere cu pat matrimonial sau una din cele 2 camere twin (cu paturi simple). Fiecare camera dispune de baie proprie, televizor si aer conditionat. Camerele aflate la parter sunt dotate si cu minibar. La etaj, vila dispune de o bucatarie utilata. Aceasta este dotata cu frigider, aragaz, cuptor cu microunde, filtru de cafea si vesela oferind turistilor posibilitatea pregatirii si servirii micului-dejun sau a cinei, facandu-i sa se simta ca acasa.

Relaxarea in aer liber, in bataia soarelui sau a brizei marii, este posibila ocupand un loc la una din cele 4 mese aflate in gradina, sau preparand o friptura la gratarul din curte, aflat la dispozitia oaspetilor.
Pentru ca ruperea de realitate sa nu fie totala, vila dispune de internet wireless, iar pentru oaspetii care au plecat fara laptop in vacanta, la parterul vilei, este pus la dispozitie un computer.
La cateva sute de metri de Vila Thetis se afla Restaurant "Hanul Piratilor", Restaurant "La Scoica" si Clubul de Vacanta "Corabia Piratilor" unde se poate servi masa. La aproximativ 1 Km se afla plaja H2O, cu diverse posibilitati de agrement, spatii comerciale si unde se organizeaza cele mai tari concerte din Mamaia. Tot in apropiere se afla si plaja Kazeboo unde se pot lua lectii de kite si windsurf sau se pot inchiria barci cu motor si jet ski-uri.

De ce Vila Thetis? Pentru ca, la standarde comparative de cazare si al nivelului serviciilor oferite, Vila Thetis constituie alternativa optima pentru cei care doresc sa vina in Mamaia, dar fara a-si asuma costurile ridicate ale cazarii la hotel. Intre mare si lac, la o distanta de 500m de plaja si 700m de lacul Siutghiol, Vila Thetis are o pozitie deosebita, constituind locul ideal de cazare si relaxare pentru turistii in cautarea linistii si a intimitatii.