Vila Andrei

  • 1
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

1 Recomandare

Anonim

Anonim

"Superlativ"

10 / 10

Curatenie, amabilitate, spatiu de relaxare. Proprietari discreti si saritori la nevoile turistilor. ... vezi mai multe detalii

Este o recomandare utilă?
DA NU

Vila Andrei

VIla Andrei este situata aproape de centrul statiunii la aproximativ 200m, cum se intra in statiune pe partea stanga pe langa Hotel Olanesti. Este foarte aproape de obiectivele turistice zonale (aleea Izvoarelor 200m, Bisericuta din Albac 400m, Schitul Iezer, Manastirea Pahomie, Patrunsa, Jgheaburi- toate in maxim 25km, Salina Ocnele Mari 25km, Pesterile Polovragi si Pestera Muierilor 50km, Manastirile Valcene, Hurezi, Arnota, Bistrita, Frasinei Dintr-un lemn, Cozia, Turnu).
Conditiile de cazare pe care le oferim sunt deosebite, corespunzatoare unei pensiuni de trei stele.
Capacitatea de cazare:
- Etaj: 5 camere duble cu baie proprie cu dus, tv, bucatarie complet utilata si loc de luat masa pentru maxim 8-10 persoane.
- Mansarda: living 33 mp pentru petrecere sau relaxare Tv, internet, combina audio, sistem Mp3, diverse jocuri (puzzle, rummy, table, sah, monopoly, catan) in living.
Curte mare, cu parcare in incinta pentru maxim 5-6 masini, gratar, lemne pentru gratar, terasa. Intermediem servicii de calitate pentru petrecerea timpului liber. Cazarea este foarte potrivita pentru familii cu si fara copii, cupluri de orice varsta, dar se preteaza foarte bine si grupurilor.
Va asteptam cu drag si cu multa caldura!