Vila Alga

  • 2
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

2 Recomandări

Anonim

Anonim

"Vila alga"

10 / 10

Conditii de cazare , masa excelente , gazdele foarte primitoare și ospitaliere . Poziționare foarte buna mai ales pentru îndrăgostiții de pescuit , dar și pentru cei care iubesc marea .
Am fost de foarte multe ori și de fiecare data mă întorc cu foarte mare placere ... vezi mai multe detalii

Este o recomandare utilă?
DA NU
Anonim

Anonim

"Super!"

10 / 10

nota 10!curatenie,conditii,mancare,amplasare,proprietari .Recomand!noi am mai merge!tot cu familia ... vezi mai multe detalii

Este o recomandare utilă?
DA NU

Vila Alga

Vila Alga va invita sa petreceti minunate momente de relaxare, odihna si recreere in oaza noastra de liniste si natura salbatica din Delta Dunarii, foarte aproape de plaja Sulina, una dintre cele mai frumoase si salbatice plaje din Europa.
Va asiguram cazare in Sulina si conditii optime de confort, impatimitii de PESCUIT putandu-se desfasura chiar in fata vilei cat si in numeroasele LOCURI DE PESCUIT din apropiere.
Va garantam ca dupa cateva zile petrecute la noi veti pleca cu „bateriile” incarcate si cu dorinta de a reveni. Atentie!!! Delta Dunarii CREEAZA DEPENDENTA.
Intr-un cadru mirific, Pensiunea Vila Alga ofera 60 de locuri de cazare. Toate spatiile de cazare dispun de confort omologat , 3 stele. Toate camerele au baie proprie, aer conditionat, TV cablu, internet wireless gratuit si balcon acoperit la majoritatea camerelor, protectie impotriva insectelor (plase de tantari la geamuri).
Pensiunea dispune de restaurant in regim de pensiune cu bar, terasa si debarcaderul din fata vilei pentru acostarea ambarcatiunilor.
In fata locatiei este luciu de apa cu adincimea 2 - 4 m, apa care este populata cu toate speciile de pesti caracteristice Deltei si vegetatia corespunzatoare: salcii, salcami, nuferi, bradis, papura, stuf, stanjenei galbeni etc.

Va garantam ca dupa cateva zile petrecute la noi veti pleca cu „bateriile” incarcate si cu dorinta de a reveni.