Pensiunea Vila Veche

Pensiunea Vila Veche

Pensiunea Vila Veche este situata intr-o zona centrala a orasului Hateg, fiind in legatura directa cu toate punctele de interes din Tara Hategului. Pensiunea vine cu un pachet generos de servicii, oferind sub aceeasi emblema a elegantei un restaurant, cazare si o crama relaxanta cu evenimente deosebite saptamanal.Pensiunea foloseste locatia constructiei din 1878, renovata si restaurata la cele mai inalte standarde.
Pensiunea este compusa din doua corpuri separate:
- Corpul vechi (Vila 1 camerele 1-8) dispune de un apartament, 6 camere duble si o camera tripla; camerele au balcon, baie proprie cu dus, aer conditionat, TV, internet wireless, sunt spatioase si luminoase.
- Corpul nou (Vila 2 camerele 10-16; 20-26) este amplasat in curte si dispune de 4 camere duble twin, 6 camere duble cu pat matrimonial si 4 camere large double, cu pat matrimonial. Camerele sunt dotate cu televizor, baie proprie cu dus, aer conditionat, sunt bine izolate termic si fonic, fiind situate intr-o zona foarte linistita, respecta principiile unui ecoturism durabil, avand certificare Eco Turism.

Pensiunea dispune de: curte interioara, piscina, terasa acoperita cu 50 locuri, parcare proprie, gratuita in limita a 20 de locuri, restaurant cu 52 locuri, sala de evenimente cu 130 locuri, sala conferinte cu 30 locuri, crama 40 locuri (disponibila doar pentru evenimente organizate), cafenea - 15 locuri.

Vara, turistii cazati la pensiune se pot relaxa la piscina.