Pensiunea Iancu

Pensiunea Iancu

Localitatea Mălăieşti face parte din comuna Sălaşul de Sus şi se găseşte pe traseul Ohaba de Sub Piatră – Nucşoara. Pensiunea “Iancu” din Mălăieşti are o poziţie privilegiată, fiind încadrată de un peisaj minunat şi străjuită de cetatea medievală Mălăieşti, aflată acum în plină reconstrucţie.
Întreaga zonă este încărcată de obiective de interes turistic, iar localitatea Mălăieşti se află şi ea într-un serios proces de modernizare.
Aceste argumente ne-au determinat să transformăm o veche locuinţă în pensiune agroturistică. În prima etapă am amenajat camerele şi utilităţile pentru cazare, iar acum suntem în curs de amenajare a unei crame şi o sală de activităţi diverse. Am păstrat şura casei în aspectul ei original, pentru că este reprezentativ pentru zona noastră. Aici intenţionăm să amenajăm o colecţie de obiecte de creaţie populară.
Capacitatea de cazare: 10 locuri de cazare în 5 camere, baie în fiecare cemeră, televizor, sală de mese, acces la bucătărie pentru cei care doresc să-şi prepare singuri mâncarea, frigider, maşină de spălat, internet.