Pensiunea Sandru

Pensiunea Sandru

Pensiunea este amplasata pe strada Sandru, la 500 m distanta de soseaua E576, in apropierea Colegiului Militar Stefan cel Mare.
La noi veti gasi spatii pentru cazare si centru spa cu piscina, jacuzzi, sauna umeda, sauna uscata, bai de plante specific zonei, sala de fitness, masaj de relaxare, teren professional de fotbal si tenis de camp cu nocturna si tun pentru incepatori. La centrul spa au acces si turistii cazati la alte pensiuni; pretul de intrare este 35lei/persoana - acces la piscina, sauna uscata, sauna umeda, jacuzzi si bai de plante.
Structura de cazare: 3 apartamente cu baie proprie, 4 camere duble cu pat matrimonial, cu baie proprie. Toate camerele beneficiaza de apa calda permanent, tv color, satelit, bai modern utilate, geamuri termopan.
Servicii: parcare, incalzire centrala, room-service non-stop, bar cu semineu, servicii de pastrare valori la receptie.
Pensiunea dispune de un restaurant cu o capacitate de 40 locuri si un bar-lounge cu capacitatea de 12 locuri. Acesta este dotat cu semineu functional, incalzire centrala, ferestre panoramice. Zilele calduroase de vara le puteti petrece pe o terasa exterioara cu o capacitate de 30 locuri.
Peisajul, atmosfera primitoare si aerul curat de munte vin in completarea unui sejur minunat in inima Bucovinei.
Va asteptam!