Pensiunea Casa Emma

  • 1
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

1 Recomandare

Anonim

Anonim

Pensiune situata foarte aproape de parc, piata, supermarchet ... vezi mai multe detalii

Este o recomandare utilă?
DA NU

Pensiunea Casa Emma

Pensiunea este situata in centrul statiunii, in intersectia cu autogara si piata agroalimentara, 20 m spre cartierul Unirii- Politie, pe partea stanga. Traversand Parcul Central, in 5 minute de mers pe jos, se ajunge la partia de schi si sanie Parc, la patinoar si la un centru Spa foarte modern.
Conditiile de cazare pe care le oferim sunt corespunzatoare unei pensiuni de trei stele.
Capacitatea de cazare:
- parter: camera dubla cu baie proprie cu dus, tv; camera de zi (garsoniera) cu bucatarioara, baie de serviciu si cu canapea pe colt extensibila foarte confortabila pentru 2 persoane.
- etaj 1: apartament cu 4 locuri avand baie proprie, un pat matrimonial si o canapea extensibila foarte confortabila, de 1, 80, tv; camera dubla, pat matrimonial cu baie proprie, cu jacuzzi
- mansarda: camera dubla cu baie proprie, cu cada pe colt, si o canapea extensibila foarte potrivita pentru 1-2 copii sau persoane adulte venite in grup; 2 camere duble alaturate ( cu pat matrimonial, respectiv canapea mare extensibila), cu baie comuna, tip apartament.
Servicii oferite: Tv, internet, frigider si baie serviciu in living, combina audio, sistem Mp3, o bucatarie utilata complet la demisol, terasa, curte mare, cu parcare pentru minim 5 masini, gratar, lemne pentru gratar.
Cazarea este foarte potrivita pentru familii cu si fara copii, cupluri de orice varsta.
Va Asteptam Cu Drag Si Cu Multa Caldura!