Pensiunea Namaesti

  • 1
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

1 Recomandare

Anonim

Anonim

"Bravo proprietarilor!!!"

9.8 / 10

Am fost cazata in aceasta minunata pensiune, unde m-am simtit ca acasa! Am fost placut surprinsa de discretia proprietarilor, de conditii, de priveliste si de sfaturile legate de obiectivele turistice din apropriere!!!
Revin mereu cu placere! Niciodata singura...aduc mereu prieteni care revin la ... ... vezi mai multe detalii

Este o recomandare utilă?
DA NU

Pensiunea Namaesti

Pensiunea Namaesti este locul unde veti fi primiti cu ospitalitate si caldura, de catre gazdele pensiunii.
Aceasta este situata la baza dealului pe care se afla Schitul Rupestru Namaiesti si este imprejmuita de un decor pitoresc, al Varfului Stur. De asemenea veti avea parte de o priveliste superba spre padure si spre Manastire situata la 300m distanta, la 100 m se afla Casa Memoriala George Toparceanu iar la 2 km se afla Mausoleul de la Mateias.
Pensiunea ofera cazare in 10 camere duble, dintre care 6 cu bai proprii si la mansarda 4 camere cu 2 bai pe hol; salon destinat petrecerii timpului liber in care se pot organiza diferite festivitati (30 locuri); bucatarie utilata complet; terasa acoperita in care se afla cuptor cu grill si plita; un foisor in care va pute relaxa jucand: dart, carti, rumy, table, sah; masa de tenis; parcare interioara pentru 4 autoturisme; parcare exterioara pentru 3 autoturisme;
Pensiunea va poate oferi si produse alimentare din productie proprie;