Pensiunea Craiasa Muntilor

  • 0
  • 1
  • 0
  • 0
  • 0

1 Recomandare

MariusSpin

MariusSpin

3 Recomandari

"Liniste, relaxare, odihna"

8.5 / 10

Am avut buna inspiratie sa aleg aceasta pensiune pentru petrecerea catorva zile de concediu. Am fost placut impresionat de calitatea serviciilor, de curatenia din camere si de mobilier care era nou si bine aranjat. A contat mult in alegerea acestei locatii si faptul ca este situata in apropierea ... ... vezi mai multe detalii

1 imagine atasata
  • Pensiunea - Pensiunea Craiasa Muntilor
Este o recomandare utilă?
DA NU

Pensiunea Craiasa Muntilor

Pensiunea Craiasa este situata intr-un cadru natural de o frumusete aparte, la poalele muntelui, la 500 m de Pestera Ursilor, reprezentand si atractia zonei.
Veti fi impresionati de frumusetea peisajului care asociaza dealuri molcome, acoperite cu paduri intinse de foioase si formatiuni muntoase care tin de Apuseni.
OTotul este invaluit intr-o liniste profunda tulburata doar de susurul apelor cristaline care insotesc drumurile care strabat aceasta zona. Pensiunea dispune de o capacitate maxima de cazare de 38 de persoane : - 12 dormitoare cu 2 paturi, pat matrimonial plus un pat splimentar si o camera cu un pat matrimonial, toate cu baie proprie, sala de conferinte, sau alte evenimente cu o capacitate de 200 de persoane si o terasa spatioasa unde se poate servi masa.
Atractiile turistice din zona: Pestera Ursilor, Pestera Scarisoara, zona de trasee turistice, Padina, Cetatile Ponorului, Poiana Florilor, Pestera Focul Viu, Stana de Vale.