Hotel El Stefanino

Hotel El Stefanino

Situat pe faleza, la doar 5 minute de centrul statiunii Eforie Nord, Hotel El Stefanino va ofera conditii impecabile de cazare in sezon si extrasezon. Turistii se pot bucura de o vedere superba a falezei dar si de multitudinea de facilitati oferite. Fiecare camera beneficiaza de aer conditionat , baie proprie , minibar , Tv .
Restaurantul EL STEFANINO se afla la parter cu acelasi nume, oferind vizitatorilor sai un cadru intim pentru o masa delicioasa.
Barul EL STEFANINO in care puteti servi bauturi exotice alaturi de vinuri traditionale, bere, autohtona si de import, bauturi racoritoare vin în completarea unei mese copioase servite cu maiestrie de personalul instruit în “Casa EL STEFANINO ”.
Pozitia privilegiata a hotelului, deschiderea frontala spre mare te imbie sa urmaresti un spectaculos rasarit al soarelui din Marea Neagra, adierea continua a brizelor, precum si ambianta de relaxare si confort sunt doar cateva elemente care fac din hotelul nostru o locatie speciala.
Hotelul Elstefanino dispune de 22 de camere totalizand 50 de locuri. Toate camerele sunt dotate cu: minibar, uscator de par, aer conditionat, televiziune cablu, telefon, internet wireless.