Hotel Victoria

Hotel Victoria

Situat in inima statiunii, in imediata vecinatate a Cazinoului, Hotel Victoria Mamaia, clasificat la 3 stele, reprezinta alegerea perfecta pentru aceia dintre dumneavoastra care se afla in cautarea unei vacantei linistite alaturi de familie si prieteni. Amplasat pe faleza statiunii si pozitionat perpendicular pe tarm, Hotel Victoria Mamaia se bucura de o pozitie privilegiata care va permite sa admirati atat marea, cat si lacul din balconul tuturor celor 322 de camera duble si 8 apartamente.
Complet modernizate si renovate, cele doua restaurante din cadrul Hotel Victoria Mamaia reprezinta doua locatii in care gustul bun ia forma celor mai delicioase mancaruri inspirate din bucataria romaneasca si din cea internationala.
Terasa cu vedere la mare reprezinta atractia serilor racoroase de vara. Fie ca servesc cina sau doar savureaza un cocktail bucurandu-se de briza marii, oaspetii au parte de o panorama incantatoare asupra promenadei, a pasarelei pietonale aflata in vecinatatea hotelului si asupra marii.

Hotel Victoria Mamaia are una dintre cele mai moderne si generoase plaje private din statiune. Plaja, denumita Azzura Beach, dispune de paza privata si reuneste 800 de sezlonguri cu umbrela si masuta proprie, 10 de baldachine, doua terenuri de volei, un teren de fotbal si doua cabine de schimb. In fiecare zi, plaja Hotelului Victoria este insufletita de programe de muzica si animatie.
Pentru micii oaspeti ai Hotelului Victoria Mamaia am organizat doua locuri de joaca, unul langa terasa si altul pe plaja, de unde parintii ii pot supraveghea linistiti, iar ei se pot juca in siguranta.
Pentru relaxare si destindere, domnii au la dispozitie spatii special amenajate pentru jocuri Darts, tenis de masa, table, carti si billiard, in timp ce doamnele se pot relaxa in spatiul dedicat lecturii sau in salonul de masaj al Hotelului Victoria.