Hotel Dobru

Hotel Dobru

Hotel Dobru dispune de 35 de spatii de cazare, toate dotate cu grup sanitar cu dus, tv si cablu tv, telefon si frigider.
Hotelul are in dotare restaurant, baza de tratament, sala de conferinte, bar de zi si de noapte, sala de fitness si parcare. Hotelul dispune de doua saloane restaurant: salonul de fumatori are o capacitate de 120 locuri si este amenajat in stil traditional, cu specific vanatoresc. Se pot organiza mese festive, nunti, cu un meniu diversificat, cu preparate traditionale romanesti si din bucataria intrnationala. Salonul de nefumatori are o capacitate de 40 de locuri. De asemenea unitatea noastra dispune de doua terase in aer liber cu capacitate totala de 60 locuri.
COMPLEXUL dispune de sala de fitness in care accesul este gratuit pentru clientii hotelului. Accesul la internet wireless este gratuit Parcarea Hotelului are o capacitate de 30 locuri, este pazita si oferita gratuit clientilor.
Un loc de joaca minunat pentru copii special amenajat pentru ca parintele sa-si poata supraveghea copilul in timpul orei de fitness, in acelasi timp dandu-i si exemplu pentru o viata sanatoasa.
Va veti bucura de cea mai calduroasa primire si gazduire, pentru a va simti confortabil. Atat adultii cat si copiii beneficiaza de intrega noastra atentie, atat pentru servicii cat si pentru divertisment.