Hotel Coroana Moldovei

Hotel Coroana Moldovei

Hotelul Coroana Moldovei este situat in statiunea Slanic Moldova, foarte aproape de izvoare.
Este un hotel boutique cu 18 camere, fiecare camera este personalizata si are stilul si rafinamentul aristocratiei de altadata. Hotelul Coroana Moldovei este structurat pe 5 niveluri astfel: parter - receptie, salonul restaurant; etaj 1, etaj 2 si etaj 3 - 10 camere double, fiecare camera cu baie proprie; 3 camere cu pat matrimonial, fiecare camera cu baie proprie; 3 apartamente cu pat matrimonial, fiecare apartament cu baie proprie; 2 camere single, fiecare camera cu baie proprie; etaj 3 - jacuzzi, sauna; mansarda - sala de conferinta cu capacitatea de 40 locuri; sala de fitness si body-building; centru Spa: aparat masaj corporal; aparat masaj facial; aparat pentru estomparea ridurilor; aparat masaj anticelulitic; aparat cu parafina pentru hidratarea mainilor si picioarelor.
Mobilierul din camere este frantuzesc, de culoare alba, pictat cu trandafiri, in alte cateva camere avand influenta asiatica.
Toate camerele sunt prevazute cu televizor, minibar si acces la internet wireless.
Primavara, vara si toamna puteti sa savurati o bautura reconfortanta si un moment de liniste in mijlocul naturii, pe terasa sapata in munte, din spatele hotelului.