Hotel Castelul de Vis

  • 2
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

2 Recomandări

Anonim

Anonim

"COMPLEX DE VIS INTR-ADEVAR"

9.7 / 10

Complex Casa De Vis din judetul Hunedoara , este intr-adevar de vis , cu un peisaj pitoresc , stilul este traditional , incalzirea hotelului pe tablouri electrice , cafeneau de la ultimul etaj iti dezvaluie o imagine de vis a intregului lant muntos , restaurantul traditional are un meniu foarte ... ... vezi mai multe detalii

Este o recomandare utilă?
DA NU
andreea emilia

andreea emilia

2 Recomandari

Anul trecut am petrecut cateva vreo doua zile la acest hotel, in timp ce ne indreptam spre Transalpina, si am fost placut impresionata. Hotelul are toate facilitatile , camere imense de cazare , decorate in spiritul titulaturii :) , poti servi mesele la restaurantul propriu ( desi la acest capitol ... ... vezi mai multe detalii

1 imagine atasata
  • Piscina exterioara la Castelul din vis - Hotel Castelul de Vis
Este o recomandare utilă?
DA NU

Hotel Castelul de Vis

Complex Casa de Vis este cel mai frumos mod in care poti descoperi Parangul.
Este focul din poienita la care am adormit in plina iarna acoperit de blanuri albe de oaie si bucuria pe care am simtit-o cand am reusit sa aducem barca la mal dupa cea mai frumoasa lupta cu intorsurile din Jiu.

De fapt, Complex Casa de Vis este modul in care traim noi muntele pe care il iubim si il respectam atat de mult. Daca vrei sa-ti vorbim despre noi si ce facem, trebuie sa stii dinainte ca deschizi singur o carte cu povesti nenumarate, ai neaparat in mana o carafa de vin bun si stai langa un foc mare o noapte intreaga.

Si, mai ales, trebuie sa stii ca pentru noi orice zi petrecuta cu tine in „Complex Casa de Vis” – fie ca este vorba de un teambuilding, o drumetie cu tine si cativa prieteni sau o zi de offroad este o initiere de viata. Pentru ca noi traim muntele, il simtim cu adevarat si vrem ca dupa ce vei trai si tu „Aventura de Vis” sa pleci de acolo cu un respect nemarginit pentru natura si mai ales cu povesti de viata pe care sa le spui si celorlalti.

Hotelul Castelul de Vis situat pe drumul national DN66, la intrarea in orasul Petrosani, va ofera conditii superioare de cazare in:
Turnul Cavalerului (16 camere),
Iatacul domnitei (8 camere),
Salonul Regelui (4 camere).