Casa de vacanta Garofita

  • 4
  • 0
  • 0
  • 1
  • 0

5 Recomandări

Anonim

Anonim

"Weekend minunat"

10 / 10

Vara acesta am reusit din nou sa ajungem in casa acestor oameni minuntati, Totul a fost exact cum ne-am asteptat , Singurul lucru necorespunsator pentru acel weekend fiind vremea .
Cabana este asa cum ne-a obisnuit in ultimii ani , totul este bine pus la punct, curatenie ,caldura si tot ce este ... ... vezi mai multe detalii

Este o recomandare utilă?
DA NU
Anonim

Anonim

Daca iti doresti sa te rupi complet de agitatia orasului, acesta este locul perfect! Casa de vacanta este amplasata in mijlocul naturii oferind o priveliste superba!!!
Gazdele sunt foooarte ospitaliere! La orice solicitare au raspuns prompt si cu multa bunavointa. Casa este utilata corespunzator, ... ... vezi mai multe detalii

Este o recomandare utilă?
DA NU
Anonim

Anonim

Pentru noi a fost locul ideal pentru o vacanta relaxanta si departe de agitatia orasului si zgomotul urban. O locatie cu o priveliste excelenta in care iti poti desfasura activitatiile de relaxare fara a fi intrerupt de nimeni.
Serviciile au fost ireprosabile, iar personalul s-a ocupat in ... ... vezi mai multe detalii

Este o recomandare utilă?
DA NU
Anonim

Anonim

Venim aici de 5 ani si vom continua sa mergem. Cabana este foarte curata, calduroasa iar gazdele sunt jos palaria. Nu am avut probleme sau evenimente neplacute ba chiar mai mult de fiecare data cand am poposit in aceasta locatie gazdele ne-au asteptat cu surprize culinare.
Intotdeauna a fost ... ... vezi mai multe detalii

Este o recomandare utilă?
DA NU
RoDom

RoDom

Am sa spun pe scurt aici ce nu a fost în regula:
- lipsa semnaml telefon mobil în toate rețelele (cel mai apropiat loc in care se putea efectua un telefon era la 3 km departare de pensiune)
- lipsa internet
- în prima zi de cazare ( 31.12.2014) casa nu era încălzită deloc și ni s-a sugerat sa nu ... ... ... vezi mai multe detalii

Este o recomandare utilă?
DA NU

Casa de vacanta Garofita

Cabana este situata intr-o zona mirifica, la poalele masivul Papusa intr-un decor pitoresc si linistit ideal pentru cei ce vor liniste si relaxare.
Cabana dispune de 6 camere matrimoniale, o camera cu patru paturi, 3 grupuri sanitare, bucatarie complet utilata si living spatios, ea fiind ideala pentru petrecerea unor clipe de neuitat intr-un decor intim alaturi de familie sau prieteni departe de agitatia din orase.
Semnal de telefonie mobila se poate gasi la o distanta de aproximativ 300m in afara locatiei.
Cabana beneficiaza de telefon fix si internet wireless