Cabana Stana de Vale

  • 1
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

1 Recomandare

Anonim

Anonim

Am petrecut weekend-ul prelungit de 1 Decembrie la Sovata; am ales locatia de pe internet, tinand cont de recenziile bune primite de acesta unitate. Intradevar, locatia se afla intr-o zona de vis (inconjurata de padure+paraul ce curge chiar pe langa cabana), putin mai departe de centrul statiunii, ... ... vezi mai multe detalii

3 imagini atasate
  • Un mic tortulet improvizat din papanasi pentru un sarbatorit:) - Cabana Stana de Vale
  • Lebedele - Cabana Stana de Vale
  • Cina festiva - Cabana Stana de Vale
Este o recomandare utilă?
DA NU

Cabana Stana de Vale

Cabana – Restaurant Stana de Vale este o locatie retrasa, care are ca vecini doar padurea si paraul Sebes caruia ii puteti asculta susurul de la balconul camerei in care va veti caza.

De la Lacul Ursu, renumit in intreaga Europa pentru efectele sale curative, mai aveti doar 1 km pana la cabana noastra. Veti circula pe o sosea asfaltata pana veti ajunge in parcarea noastra care va sta la dispozitie.

Dispunem de o terasa neacoperita cu capacitate de 30 locuri, cat si de un separeu acoperit cu capacitate 30 locuri. Paraul, padurea , pasarile sunt singurele care va vor tine companie si va vor ajuta sa va pregatiti pentru a infrunta cu succes orasele aglomerate si stresul de zi cu zi. In restaurant avem doua saloane unul principal cu aprox. 60 locuri si un bar de zi si un salon secundar, cu aprox. 30 locuri care este si zona de acces la camerele de cazare. In salonul principal dispunem de un semineu care ne ajuta sa facem iernile mai calduroase si serile mai romantice pentru clientii nostri.
Capacitatea totala de cazare este 24 locuri. Cele 10 camere matrimoniale si 1 apartament (4 persoane) sunt dispuse pe 2 etaje. La primul etaj este amenajata si receptia. Toate camerele cat si apartamentul au baie proprie cu cabina de dus si uscator de par, balcon, TV, internet wireless.
Pentru ca avem o afacere de familie suntem direct interesati ca turistii sa plece multumiti si cu dorinta de a reveni. Ca acestea sa fie posibile ne dedicam trup si suflet.

Va asteptam cu drag!