Cabana Alexana

Cabana Alexana

Cabana Alexana, este situata intr-o zona deosebit de linistita si retrasa, de unde poti admira toata panorama orasului Gura Humorului, intrarea in Voronet si Manastirea Humorului. Deasemenea, beneficiati de cazare in 2 cabane in aceeasi curte a cate 5 camere duble din care 3 la eataj si 2 la parter, 2 bai (o baie pe fiecare etaj), living, bucatarie cu dotarile necesare pentru prepararea meselor dorite, curte larga cu locuri de parcare, foisor si gratar.
La numai 5 km se afla faimoasele manastiri: Manastirea Voronet si Manastirea Humorului precum si manastirile: Putna, Sucevita, Moldovita, Arbore, Dragomirna etc.
Distractii cu atv-uri, mese la restaurante cu specific bucovinean puteti sa le regasiti la baza partiei de sky Soimul si in Parcul Arinis. Tot aici va puteti bucura de: patinuar, piscinele in aer liber si piscina acoperita precum si cateva trasee de catarat in incinta complexului Escalada. In apropiera cabanei Alexana, la doar 200 m, s-a construit un centru balneo-terapeutic (Piramia) unde puteti beneficia de: liniste si relaxare la nivelul cu energie piramidala, bai sarate, jacuzzi si sauna. Iubitorii de cai pot practica calaritul la complexul Boca din Capul Campului la doar 7-8 km distanta. Se pot organiza diferite sporturi de agrement: paintbull, tir cu arcul, tenis de masa.
Va asteptam cu drag oricand in Gura Humorului la Cabana Alexana pe plaiurile de vis ale Bucovinei!