Cabana Turistica Cetinita

Cabana Turistica Cetinita

Este amplasata in asa fel incat sa se ascunda pe jumatate, permitand intimitate si familiaritate, si sa se arate pe cealalta jumatate, pentru a beneficia de o priveliste superba de care nu va veti mai satura. Inconjurata din toata partile de brazii a caror cetini vesnice vegheaza asupra Manastirii si asupra asezarilor de pe valea Sucevitei inca de pe vremea lui Stefan cel Mare, cabana reprezinta imbinarea perfecta dintre frumosul cu trasaturi traditionale, autentice si aspectele moderne si cerintele obligatorii pentru unitatile de cazare.
Cabana Cetinita dispune de 10 camere, dintre care 2 apartamente cu iesire la cate doua terase si 8 camere duble, de asemenea cu terasa. Imbinand confortul cu eleganta, fiecare camera va pune la dispozitie tot ce aveti nevoie pentru a va bucura de clipe de liniste, rafinament si relaxare.
Fiecare camera este dotata cu televizor cu cablu TV, telefon fix si acces wireless la internet, baie cu dus sau cada.
Va puteti petrece momentele linistite din timpul mesei atat in restaurant cat si pe terasa, ambele dispunand de acces wireless la internet.
Cabana dispune de o parcare pazita, cu o capacitate de 150 de locuri, sauna, pentru momente de relaxare și sănătate, un loc de joaca pentru copii, un foisor pentru un gratar in seri calduroase de vara, si o sala pentru diferite evenimente cu o capacitate de 200-300 de persoane.
Incercam sa oferim cat mai multe, pentru ca invitatii nostri sa se intoarca la noi stiind ca nu duc lipsa de nimic.