Apartament Perla Falezei

  • 1
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

1 Recomandare

Anonim

Anonim

"Exceptional"

10 / 10

Am fost caza in unul din apartamente si sincer nu am ce sa reprosez.
Apartamentul este spatios, curat, si foarte elegant mobilat.
In bucatarie am gasit tot ce era necesar: plita, cuptor cu microunde, filtru de cafea, cafea si ceaiuri. ... vezi mai multe detalii

Este o recomandare utilă?
DA NU

Apartament Perla Falezei

Apartamentele de lux oferite de Perla Falezei Galati, se remarca prin absolut tot ceea ce si-ar putea dori o persoana: pozitionare ideala pe Faleza Superioara a Dunarii, foarte aproape de puncte culturale, zone verzi, spatii comerciale, Piata Ancora, centrul orasului Galati, Palatul de Justitie (Tribunalul) cat si centrul de training Ceronav, precum si un foarte bun acces la retelele de transport din oras (autobuze, statii de taxi si maxi-taxi).
Pentru ca timpul si confortul sunt importante pentru oricare dintre dumneavoastra, in apartamentele inchiriate de noi in regim hotelier veti gasi mereu tot ceea ce va trebuie. Mai mult, pe langa spatiile moderne, aranjate cu gust si confort desavarsit, apartamentele noastre va ofera libertatea de a nu fi deranjati sau de a depinde de receptie asa cum se poate intampla in cazul hotelurilor obisnuite.
Apartamentele noastre va asteapta sa le ocupati si sa va bucurati de toate utilitatile si serviciile lor. Unul dintre marile avantajele de care veti beneficia daca veti inchirieria astfel de spatii in regim hotelier este pretul atractiv. In raport cu pretul mediu al unei camere de hotel din Galati, la Perla Falezei Galati veti gasi locuinte generoase si primitoare, modern mobilate, situate chiar in inima orasului, probabil la cele mai mici preturi.
Perla Falezei va ofera 4 apartamente de lux de inchiriat in regim hotelier in Galati.