Apartament Ella Maria

  • 1
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

1 Recomandare

Anonim

Anonim

"Excelent"

10 / 10

foarte frumos apartamentul, curat, spatios, modern, foarte bine amplasat, raport calitate pret excelent.
bravo deci se poate ... vezi mai multe detalii

Este o recomandare utilă?
DA NU

Apartament Ella Maria

Apartamentul, aflat in zona summerland mamaia, are 86 mp, dispune de 2 camere decomandate( dormitor si living cu balcon), bucatarie utilata, baie cu cada complet utilata si spatioasa, aer conditionat in fiecare camera, centrala pe gaz, canapeaua din living este extensibila si foarte confortabila.
Blocul este nou si dispune de parcare privata. Plaja din imediata apropiere a apartamentului are nisip fin alb si este supravegheata de salvamari.
La mai putin 100 m de apartament sunt cateva restaurante elegante, cu meniuri diversificate si preturi accesibile. (specific romanesc, pescaresc, libanez, chinezesc, international)
De asemenea puteti opta pentru a va petrece ziua la una din cele 2 piscine aflate in imediata apropiere(ego Pool&lounge si Le Gaga Pool&lounge).
La 10 m de apartament este un magazin deschis non stop de unde puteti procura tot ce va doriti sau puteti opta pentru Zona Butoaie (5 min de mers pe jos) unde gasiti magazine, bazar, terase, alimentari non stop, farmacii etc. Aparatamentul este suficient pentru 4 adulti si 2 copii mici.
Va asteptam cu drag si va garantam o vacanta de vis!