Vila Ozon

Vila Ozon

Vila Ozon este situata in statiunea Ranca,la 1650m altitudine, la o distanta de 500m de partia de ski cu telescaun de pe vf. Papusa. Accesul se face direct din drumul principal dn67C-Transalpina pe un drum neasfaltat de 40m spre dreapta cum se vine dinspre Novaci.
Amplasata la liziera padurii de brad, ofera posibilitatea deconectarii si relaxarii intr-o ambianta placuta, departe de agitatia cotidiana. Vila Ozon dispune de 24 locuri de cazare in 12 camere situate pe doua etaje. Parterul vilei este destinat in exclusivitate spatiilor comune: hol receptie, grup sanitar pe sexe, bucatarie complet utilata si echipata, la dispozitia turistilor, sala de mese si terasa exterioara de 80mp. Camerele sunt dotate cu mobilier modern,tv led, grup sanitar propriu, incalzire centrala, apa calda permanent, uscator de par.
Turistii au la dispozitie internet wireless gratuit. Fumatul este permis numai in spatiile exterioare: terasa cu vedere la padurea de brad si balcoane. Opt dintre camere au balcon propriu.
Va asteptam!