Vila Luca

Vila Luca

Amplasata in mijlocul naturii intr-o zona linistita si plina de brazi, la 3km de Manastirea Voronet, casa Luca are posibilitatea de cazare in doua variante: o vila moderna si o cabana rustica avand fiecare curte separata.

Vila moderna este structurata pe 2 nivele cu intrari separate, fiecare nivel avand 3 camere cu bai proprii, tv, wi-fi,balcon, living spatios, bucatarii complet utilate, foisor si gratar, putandu-se inchiria un singur nivel sau toata vila beneficiind de intimitate deplina.Cu mobilier si dotari moderne, vila poate satisface cele mai exigente gusturi.

Cabana Vanatorului are 2 bai (cate una pe fiecare nivel), la parter se afla bucataria, livingul, o baie si doua camere, iar la etaj se afla 4 camere si o baie. Livingul si camerele sunt prevazute cu televizor.

Servicii oferite: acces la bucatarie, frigider, loc de joaca amenajat, foisor in curte, gradina in curte, living, parcare, terasa, TV in living, camere cu balcon, dus in camera, incalzire centrala, camera cu TV.


Intr-un cadru natural spectaculos, unde linistea si frumusetea naturii se imbina atat de armonios, Cabana Rustica va invita sa petreceti un sejur de vis, punandu-va la dispozitie 6 camere cu tv, balcon, wi-fi, 2 bai, bucatarie complet utilata, living, foisor, gratar si leagan. Cabana ofera turistilor aflati in cautare de cazare la munte, discretie, confort si conditii de cazare de exceptie, intr-un cadru de munte,rapitor si autentic.