Pensiunea Sighisoara

Pensiunea Sighisoara

Pensiunea Sighisoara este situata in imediata apropiere a rezervatiei naturale Breite (la 15 min pe jos si la 5 min de drumul european E60) si a vestitei cetati medievale. Daca doriti un loc de cazare linistit, in oras dar in mijlocul naturii, pensiunea noastra va asteapta cu drag intr-un peisaj de o frumusete mai rar intalnita. Pe de o parte este dealul spre Breite iar din curtea din spate se poate admira superba Biserica Din Deal (harta)
Pensiunea dispune de 5 camere triple, dotate cu bai proprii. Camerele sunt confortabile, mobilate si amenajate in stil modern, au televizor color prin cablu si internet non-stop wi-fi, iar personalul face tot posibilul ca sederea dumneavoastra sa fie odihnitoare si placuta.
Permanenta calitate a serviciilor oferite va vor dovedi ca ne dorim sa va facem sa va simtiti cat mai confortabil in fiecare camera.
Conditiile de cazare oferite reprezinta garantia unui sejur perfect, intr-o atmosfera calda si prietenoasa.
Pensiunea dispune si de parcare privata si garaj acoperit.
Pentru cei care doresc sa se cazeze in cetate, le putem oferi un apartament utilat cu tot ce au nevoie pentru o sedere de vis foarte aproape de turnul cu ceas.

Va asteptam oricand !