Pensiunea Normandia

Pensiunea Normandia

Pensiunea este amplasata intro zona linistita a orasului la 10 minute de centrul orasului, 20 minute de aeroportul Traian Vuia, 10 minute de gara de nord (punctul feroviar cel mai important din timisoara).
Internetul este disponibil in intreaga pensiune si pe terasa gratuit. Pretul camerei fiind cu micul dejun inclus acesta fiind in mai multe variante puse la alegere de catre oaspetii nostrii. Eleganta camerelor, farmecul terasei exterioare combinate cu confortul modern vor face de neuitat cazarea oaspetilor nostrii.
Toate camerele având băi proprii prevăzute cu cabine de dus, uscător de par, sapun si sampon. Culorile calde ale camerelor mari creează o atmosferă primitoare care destinde pe oricine. Camerele sunt dotate cu plasmă TV, televiziune prin cablu, Wi-Fi, aer conditionat, balcon, micul dejun cu bufet suedez fiind inclus in pretul camerei. Parcarea proprie a Pensiunii Normandia e monitorizată video, pentru o sedere cât mai plăcută ambientul si comfortul pensiunii sunt completate de personalul calificat atent la nevoile dumneavoastră.
Alege serviciile impecabile ale Pensiunii Normandia din Timisoara, alege calitate, rafinament si bun gust.