Pensiunea Mandala

Pensiunea Mandala

Pensiunea noastră din inima Băilor Harghita, este situată la 22 km de Miercurea-Ciuc şi la 46 de km de Odorheiu Secuiesc si ofera cazi cu hidromasaj in aer liber, Wi-Fi gratuit in intreaga proprietate, camere cu baie privata si TV prin cablu si un restaurant care serveste preparate din bucataria ardeleneasca.
Oaspetii au la dispozitie camere cu vedere la Muntii Harghita, minibar si baie cu articole de toaleta gratuite.
Culmile Munţilor Harghita, pădurile mereu verzi, apele minerale, mofetele renumite pentru proprităţile lor benefice şi clima subalpină oferă posibilitatea oaspeţilor noştri de relaxare, „reîncărcarea bateriilor”, de vindecare şi odihnă.
Băile Harghita se situează la 1350 m deasupra nivelului mării, şi denumirea a primit-o de la izvoarele minerale şi mofetele renumite pentru proprietăţile lor curative. Şi în acelaşi timp împătimiţilor sporturilor albe şi a plimbărilor în aer liber, pârtiile de schi, biatlon şi săniuş, precum şi traseele montane din Munţii Harghita oferă o multitudine de ocazii pentru refacere şi sport. Sperăm ca fiecare dintre oaspeţii noştri să-şi găsească modalitatea perfectă de refacere, odihnă şi distracţie.