Pensiunea MAGNOLIA

Pensiunea MAGNOLIA

Pensiunea este situată în TISMANA, județul Gorj, la 4 km de Mănăstirea Tismana și la 30 km de Târgu-Jiu.
Pensiunea pune la dispoziția turiștilor 8 camere (4 camere duble, 2 camere triple si un apartament de 2 camere de 4 locuri (capacitate totală de 18 locuri ) care beneficiază de tot confortul necesar pentru relaxare dar și pentru petrecerea timpului liber: televizor,cablu tv.,internet, apă caldă si rece non stop, căldură (centrală proprie).
De asemenea pentru servirea mesei pensiunea dispune de un restaurant “Stil rustic și românesc în Tismana, Gorj” unde se servește mâncare ca ”la mama acasă”.
Pentru cei care preferă să servească masa sub cerul liber pensiunea dispune de 2 terase exterioare (acoperite), 2 foisoare si un gratar.
Chiar și cei ce vin cu automobilele personale sunt bineveniți la această pensiune punându-se la dispoziția acestora o parcare proprie de 20 locuri(monitorizata video).
Vara in sezon vreti sa va racoriti? Pensiunea Magnolia va pune la dispozitie si o piscina.
Amatorii de pescuit sau iubitorii de pești se pot bucura în voie de compania peștilor admirându-i în heleșteul pensiunii.
Iubitorii de sport își pot petrece timpul pe mini terenul de volei si baschet din curtea pensiunii,sau jucand un biliard si tenis de masa.