Motel Perla Sigheteana

Motel Perla Sigheteana

Situat într-un cadru natural deosebit, în inima Maramureşului istoric, în Municipiul Sighetu Marmaţiei, vechi centru cultural, Motel -Restaurant Perla Sigheteana, oferă oaspeţilor noştri confort şi servicii profesionale, la cel mai bun raport calitate-preţ. Ne face placere sa-i întâmpinăm pe oaspeţii noştri de pretutindeni cu renumita ospitalitate maramureşeană.
Motel Perla Sigheteana are o capacitate de cazare de 30 de locuri dispuse în 12 camere.Fiecare camera este dotată cu: TV prin cablu, internet wireless, telefon, minibar, aer condiţionat, baie proprie, uscător de păr, balcon (excepţie făcând camerele familiale).
Restaurantul Perla Sigheteana vă aşteaptă cu deliciose preparate menite să vă încânte simţurile. Doriţi să savuraţi o cină rafinată alături de cinava drag sau să vă impresionaţi partenerul de afaceri cu o gustoasă masă tradiţională? Sunteţi bineveniţi în orice moment în restaurantul nostru cu o capacitate de 200 de locuri, unde aromele îmbietoare ale bucătăriei româneşti şi internaţionale vă vor purta simţurile într-o călătorie de neuitat în lumea artei gastronomice.
Barul modern dotat cu TV prin cablu, este locul ideal pentru a vă delecta cu unele băuturi sau vinuri rafinate sau pentru servirea unei cafele cu aromă deosebită.
De asemenea veţi putea savura o bere rece sau un cocktail răcoritor într-o zi toridă de vară în grădina noastră, special amenajată pentru acest anotimp, cu o capacitate de 80 de locuri.

Voi veţi fi mereu oaspeţii nu clienţii noştri şi vă vom primi mereu cu respect, caldura şi ospitalitate.