Hotel Tisa

Hotel Tisa

Hotelul dispune de 71 unități din care 54 camere duble standard, 9 camere duble deluxe, 4 camere duble executive și 4 apartamente. Toate camerele dispun de: televizor color LCD, frigider-minibar, rețea de cablu TV, internet Wi-Fi, telefon cu acces la centrală digitală automată, grup sanitar propriu cu duș, în fiecare cameră, balcon la fiecare cameră, servicii de spălătorie și curățătorie, la cerere.

Centrul SPA este dotat cu piscină interioară, sauna, hammam, jacuzzi, înot contra curentului, cadă multifuncționala cu duș subacval și hidromasaj. Apa din piscină interioară are temperatura de aprox. 28 grade C. În piscina interioară se practică hidroterapie și aquagym, sub îndrumarea unui specialist. Vă veți simți energizat respirând aerul proaspăt și privind verdele pădurii în timp ce vă relaxați pe șezlong, în zona de plajă. Sala de fitness este dotată cu aparate moderne și oferă proceduri de kinetoterapie, sub îndrumarea unui specialist.

Restaurantul Hotelului oferă o ambianță plăcută și elegantă, în care vă puteți bucura de preparate gustoase, “ca la mama acasă”.
Are o capacitate de 180 locuri și se încadrează în categoria de 3 stele. Este iluminat ergonomic și prevăzut cu instalație de sonorizare, asigurând calitatea sunetului pentru orice tip de eveniment. Restaurantul este completat de o terasă acoperită, de 20 locuri. Bucătăria este dotată cu utilaje de prelucrare și săli de preparare moderne care asigură calitatea preparatelor. Meniul este variat și credem că satisface cele mai exigente gusturi.